Besök oss på Facebook
Välkommen till Snickar's Brukshästar!

Hejsan! Jag som driver företaget heter Snickar Emelie Eriksson och kommer från Stockholm där jag bodde större delen av min uppväxt. Min familj hade släkt i en liten by utanför Rättvik och valde att flytta dit för ca 5,5 år sedan då vi hade förälskat oss i Dalarnas fantastiska miljö och kultur.

Jag har alltid varit förälskad i hästar men det var först när jag bosatte mig i Rättvik som jag hittade min passion för arbetet med våra svenska arbetshästar och arbetskörning. Jag gick utbildningar och fördjupade mig inom just körning. Bland annat hästskötare med inriktning körning i Rättvik 2011-2014 och sen gick jag även kusk utbildningen på Strömsholm 2014-2015 när den fanns.

Vill ni uppleva naturen under en mysig vagn/släd-tur bakom våra fina arbetshästar? Behöver ni hjälp med vindfällen, eller kanske ett träd på en tomt som ni vill få bort? Skulle ni vilja ha häst och finvagn till er stora dag? Då har ni kommit rätt! Snickars brukshästar kan hjälpa er. Läs under fliken tjänster för att få reda på vad vi har att erbjuda er.

Jag hittade min stora kärlek i samband med att jag hade bott i Dalarna i ett halv år och för ca 1,5 år sedan flyttade vi ihop på vackra Sollerön, där jag idag bor och driver företaget.

Idag jobbar jag med mina två arbetshästar Maja och Damp (även kallad Lukas). Vi jobbar för att öka kunskapen om dessa underbar varelser som verkligen vill jobba och känna att dom har en uppgift. Vi vill ge alla en chans att få uppleva samarbetet med hästar när de är som bäst.

Välkomna!